hvad ønsker du dig? Vil du lære selvhypnose så du kan lære at hjælpe dig selv.

Hvad vil du arbejde for at ændre i dit liv? .


Lampens ånd ! . ja forestil dig at man havde en magisk lampe med en ånd i, og at du så havde 3 ønsker. 

hvad ville du så ønske dig?   tror du at rigdom og en masse materielle ting ville gøre dig mere lykkelig end du er nu? det er værd at tænke over. 

måske er lykken bare allermest at være glad for at være til, at kunne være sammen med mennesker som du holder af, at have frihed til at gøre hvad du har lyst til i din fritid, at være noget for andre.

lykken i livet er noget der opleves i små glimt hver dag, et smil fra et lille barn, et smukt syn i naturen, det skønne gys når man kan bade i havet eller søen om sommeren. ja alt som fryder ens hjerte og som gør at man føler kærlighed til andre og til selve livet i alting. 

med mere tilfredshed over det liv som man nu engang har er man bedre stillet,man oplever en indre ro. man kan med hypnose hjælpe meget med at få de gode følelser mere frem til det bevidste sind. og man for øvelse i at dyrke de gode tanker og følelser der giver glæde, med selvhypnose og meditation.

 De følelser som har givet dig problemer vil du lære at forholde dig til på en anden måde og derved vil de fylde mindre og mindre i din hverdag.  det giver en god fornemmelse i kroppen og det gør at ens lykkefølelse og tilfredshed med livet øges. du for simpelthen bare lyst til at dyrke glædesfølelser. 

ingen FUCKER MED DIN HJERNE. det er dig der styrer. 

tænk over hvad du kunne ønske dig at forandre, og lad hypnoseterapi hjæpe dig på vej til dit mål. 


Få styr på nerverne. præstationsangst.

Er Du i gang med at tage kørekort? Eller andet undervisning som gør dig en smule anspændt og nervøs. Det kan gøre dig lidt usikker og ukoncentreret med et dårligere resultat til følge. 

Jeg har rigtig god erfaring med at hjælpe folk med hypnose.De er meget glade og tilfredse dem jeg hjælper af med præstationsangst.  Du vil opdage allerede efter 1 session at du eksempelvis kører bedre bil , mere trygt og sikkert end du plejer . Det kan afkorte dit forbrug af køretimer. Og du vil have det mere rart med at lære at køre bil. 

Også i andre situationer, feks  noget kursus eller undervisning der kan give dig nerver eller ubehag kan hypnose hjælpe dig og du vil have det meget mere behageligt og have mere tro på dig selv.