Hypnose og hypnoseterapi.


Hypnotisøren i Sorø. 650kr for første session

Særtilbud 650kr for første session og 500 for evt efterfølgende.  hypnotisøren i Sorø. Nu tilbydes også øre akupunktur  I effektiv kombination med hypnose, eller som alternativ til hypnose. Du vælger hvad Du har lyst til.

hypnoseterapi er et fantastisk værktøj som alle kan få glæde af . Det enester det kræver af dig er 2 ting ! Og det er at du vil slappe af og du vil gøre en indsats.

Du vil lære at bruge selvhypnose så du kan hjælpe dig selv. Det er let og du vil mærke hvordan det vil ændre din tankegang og dermed dit liv fremover i positiv retning. 

Så det kan ikke være mere bekvemt for dig. Du skal bare slappe af og hilse forandringer velkommen. 

selv om man er dejligt afslappet, når man er i hypnose, så sover man ikke! Langt fra. Det ubevidste sind styrer alle vores vaner og vores måde at se os selv og verden på. Vaner og fobier af alle slags: Stress, rygning, overspisning, for meget slik etc. Man kan arbejde med at slippe for stress og bedre kun holde styr på sine tanker/stemmen i hovedet. 

Hypnose er et fantastisk effektivt værktøj til at ændre på de ting 

Og det allerbedste er, at dit ubevidste sind kun vil godtage de forslag, som den kan lide, og dermed også kan ændre. Hypnoseterapeuten giver forslagene under hypnosen, men du har selv kontrollen hele vejen igennem.