nu for du rygestop øre akupunktur gratis med i prisen.

hypnose og øre akupunktur gør det nemt for dig at stoppe.


nu med gratis Nada øre akupunktur med i prisen for rygestop .nemt og bekvemt.

Nu for du øre akupunktur gratis med i prisen hvis du ønsker rygestop . jeg kan give dig Nada afvænning så dit rygestop bliver endnu nemmere. Også perma nåle som kan side i Max 14 dage er en mulighed.

Vaner kan godt lade sig gøre at ændre. Med hypnoseterapi er det meget nemmere. Alt, du skal gøre, er at have et inderligt ønske om f.eks at stoppe med at ryge. Du skal ønske dig at ændre dig, og sige til dig selv, "det vil Jeg gøre! Så vil jeg hjælpe dig med at give dig forslag under hypnose om at ændre din vane, og dermed vil du få en dejlig forandring i dit liv.

Jeg vil også lære dig selvhypnose, så du har et værktøj, der kan holde dig fast på din nye kurs.

Dette gælder også for andre afhængigheder såsom mad , sukker osv. Vi skal selv styre fristelserne, og ikke lade fristelser styre vores liv.​

Vedr sukker afvænning. Har du en sød tand og har du svært ved at modstå fristelserne i supermarkedet?

så kan jeg hjælpe dig med hypnoseterapi. Efter kun 1 behandling vil du opleve at du meget nemmere kan gå lige forbi hele slikreolen hvor du handler ! Du vil slet ikke have den samme trang og lyst til det søde og til chips osv. Det giver dig en varig forandring i din hverdag. Så du kan styre din sukkertrang , som vil være meget mindre, og det giver dig et varigt vægttab der kommer stille og roligt fremadrettet, og som derfor også er varigt og holdbart. Og giver dig mere lyst til at gøre andre ting som er godt og sundt for dig. 

Det er hvad mine klienter oplever, og de er super glade for at mærke den forandring fra dag 1 . 

Så betænk dig ikke for længe . Det kan også ske for dig.